Ceyhan Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Ceyhan Ziraat Odası > Haberler > CEYHAN ZİRAAT ODASI MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN SINIRDA KURBAN KESTİ.

CEYHAN ZİRAAT ODASI MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN SINIRDA KURBAN KESTİ.

CEYHAN ZİRAAT ODASI MEHMETÇİK'E DESTEK İÇİN SINIRDA KURBAN KESTİ.

Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için Hatay'a giden Ceyhan Ziraat Odası yönetimi Hatay, Afrin sınırında 21 tane kurban keserek Mehmetçik'e dua etti.

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin kentinde terör unsurlarının temizlenmesi amacıyla başlatılan Zeytin Dalı Harekatının 28'nci gününde sınırda hareketli saatler yaşanırken, Ceyhan Ziraat Odası Başkanı'mız Muhammet Bulut ve yönetimi, Obüs füzelerinin atıldığı noktada Mehmetçiğe ziyarette bulunarak başarı dileklerinde bulundu.
'İstikamet Kızıl Elma' sloganıyla ziyareti gerçekleştiren 30 kişilik heyet, Hassa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çinçin tarafından karşılandı. Belediyede yapılan ikramın ardından hareketliliğin yaşandığı Hassa Sugediği bölgesinde 21 tane koyun keserek Askerimizin başarısı için dua okudu. Ceyhan Ziraat Odası yönetimi daha sonra Füze ve top atışlarını izledikten sonra alandan ayrıldı.

Başkanımız Sayın Muhammet Bulut "Afrin Zeytin Dalı Harekatı ülkemiz ve bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör örgütünü ortadan kaldırmak için atılmış bir adımdır. Bölgeyi terör örgütlerinden temizleyerek huzur, güven ve barış ortamını yeniden tesis etmek amacıyla Afrin'de sınır ötesi harekat devam ettiği bölgede Askerimizi ziyaret ederek kurban kestik, onlar için dua okuduk, İnşallah Afrin'den zaferle ayrılacağız, kimsenin bundan şüphesi olmasın. Rabbim Ordumuzu ve güvenlik güçlerimizi korusun onlarla gurur duyuyoruz'' dedi.